Pāriet uz galveno saturu

Tavs ceļvedis
Kā izvēlēties pareizo krekla piegriezumu

Tavs ceļvedis Kā izvēlēties pareizo krekla piegriezumu
Kā izvēlēties pareizo krekla piegriezumu71

Īstā krekla izvēle

Mēdz teikt, ka vajag ģērbties atbilstoši darbam, ko vēlies iegūt. Pareizais krekls tev var palīdzēt. Pirmkārt, svarīgākais ir pareizais izmērs. "Slim fit", standarta vai komforta piegriezums? Pēc tam domā par materiālu. Kvalitatīvi materiāli, piemēram, kokvilna, garantēs elpojamību, kā arī ērtu sajūtu. Runājot par krāsām, balts variants ir mūžīga klasika, kas iederas pie jebkura uzvalka, taču tu nekļūdīsies arī tad, ja izvēlēsies maigus zilus, zaļus vai rozā toņus. Visiem šiem aspektiem ir liela nozīme tavas kreklu kolekcijas veidošanā. Ieskaties mūsu ceļvedī un atrodi savu īsto.

"Slim fit"

"Slim fit" krekls ar sašaurinātu vidukli un piegulošu piegriezumu ir paredzēts mūsdienīgiem vīriešiem, kuri novērtē elegantu izskatu. Tas izcels tava ķermeņa formu, vienlaikus nodrošinot kustību brīvību. Šo kreklu var vienkārši vilkt zem džemperiem, žaketēm vai jakām. Neatkarīgi no tā, vai dodies uz svarīgu biznesa tikšanos vai saviesīgu pasākumu, šis variants ir īpaši piemērots tiem, kuri vēlas izskatīties izsmalcināti un lietišķi.

null, krāsa -
Tavs ceļvedis Kā izvēlēties pareizo krekla piegriezumu

Standarta piegriezums

Standarta kreklam ir tīrs un ērts piegriezums, tāpēc tas ir piemērots ikdienas valkāšanai. Tā klasiskajam siluetam ir pietiekami brīvs piegriezums ap krūtīm un vidukli - tas nav ne pārāk ciešs, ne pārāk brīvs. Tā pārlaicīgais un glītais izskats ļauj to pieskaņot gan ikdienišķiem, gan elegantākiem tērpiem. Turklāt tas labi pieguļ dažādu augumu un formu vīriešiem.

OLYMP null, krāsa -