Pāriet uz galveno saturu

Noskaidro savu auguma tipu

Pārveido savu stilu
Tu esi viss, izņemot parasto
Svini sevi tādu, kāda esi, neatkarīgi no vecuma, formas vai auguma. Tu vari būt gara, formīga vai smalka, ar apaļīgu, bumbierveida, V-veida, H-veida vai smilšu pulksteņa formas figūru. Tavs ķermenis ir unikāls, un unikāls ir arī tavs stils.

Šis ceļvedis palīdzēs tev izprast savu figūru un sniegs praktiskus modes padomus, kas var uzlabot tavu stilu.
Vai esi gatava sākt?
Vai tev ir garš, smalks vai formīgs augums?
Apģērbi ir domāti, lai tie piegulētu tev, nevis otrādi. Garam, smalkam un formīgam augumam paredzētie apģērbu klāsti nodrošinās, ka tev nebūs jācīnās ar tādām lietām kā pārāk īsas piedurknes vai bikses, kas ir jāpielāgo tavam augumam.. Mūsu ceļvedis ir šeit, lai tevi atbalstītu, piedāvājot plašu izstrādājumu izlasi, kas radīti, lai izceltu tavu individuālo izskatu.
Garš augums Vai tu esi garāka kā 1,75m? Atklāj mūsu atlasīto modes iedvesmu gara auguma sievietēm, kas palīdzēs tev izpaust savu unikālo stilu.
Smalks augums Vai esat īsāka par 1,65m? Iepazīsties ar mūsu apkopotajiem modes iedvesmas ceļvežiem sievietēm ar smalku augumu un atrodi savus jaunos iecienītākos apģērbus.
Formīgs augums Vai tavi gurni un krūtis ir izteikti? Atklāj mūsu atlasītos modes iedvesmas modeļus sievietēm ar formīgām auguma aprisēm un atrodi izstrādājumus, kas ieskaus tavas skaistās formas.
Kāds ir tavs auguma tips?
Tavai ķermeņa formai nav nekāda sakara ar apģērba izmēru, bet tās pamatā ir tava ķermeņa proporcijas. Visbiežāk sastopamās auguma formas ir bumbierveida, apaļīga, V-veida, H-veida un smilšu pulksteņa forma. Noskaidro, kāda ir tava figūra, un atklāj stilus, kas izcels tavas auguma iezīmes.
Bumbierveida augums Tava pilnīgākā ķermeņa daļa ir ap gurniem, bet ķermeņa augšdaļa ir smalkāka.
V-veida augums Tava ķermeņa augšdaļa ir pilnīgāka un pleci ir platāki nekā gurni un kājas.
Apaļīgs augums Tavi pleci ir platāki nekā gurni un tev ir apaļīga ķermeņa vidusdaļa, bet viduklis nav īpaši izteikts.
Smilšu pulksteņa augums Tev ir skaidri izteikts viduklis un aptuveni vienāds gurnu un krūšu platums.
H-veida augums Tava ķermeņa forma ir taisna un gurni ir apmēram tikpat plati kā viduklis.
Tu esi atradusi tev piemērotāko. Kas tālāk?
Esam atlasījuši piemērotākos apģērbus katrai figūrai, lai tu varētu izcelt savu individuālo stilu. Neatkarīgi no tā, vai meklē savus jaunos iecienītākos džinsus vai kleitu, izpēti mūsu iedvesmas ceļvežus, lai atrastu tērpus, kas izcels tevi tieši tādu, kāda tu esi.
Labākie džinsi tev
Labākās bikses tev
Labākās kleitas tev
Labākie topi tev
Labākās blūzes tev
Labākie āra apģērbi tev